welcome

Dunia Photographer


        Hey! hehe, Hari ni Cik Sarah nak up-date mengenai serba sedikit mengenai Cik Sarah mengedit gambar  hehe :) Jum2 kita usha2, tak nak cakap banyak ye ?


Pppssst: untuk semua golongan hee:) 




                              Hah ? inilaah CAMERA NICCON ,
    Camera yang paling terbaaik punya ! hee, Nak tahu kenapa ? P TANYA ABANG SUKA TANGKAP GAMBAQ PENGANTIN hee .^____^ .dah tak nak cakap banyak ! Cik Sarah nak tunjukkan HASIL Cik Sarah mengedit2 gambar n snap hee:) Cik Sarah suka snap picture orang . hee . Kalau nak edit Cik Sarah baru2 belajaq je pon hee. JUM2 tengok ! maaplaah kalau tak cantik . hee



                 Cik Sarah mengunakan software picasa :) hee, picasa ni sesuai untuk budak2 je macam Cik Sarah ! haha ! nak lagi HEBAT ?? guna sofware PHOTOSHOP(PS) hee. sekarang Cik Sarah tengah belajaq2 mengunakan PHOTOSHOP oleh seorang Mr A ni ! nanti Cik Sarah tunjuklaah gambaq pak cik tu ye ! :) hee


       hah ? yang nilaah Cik Sarah snap dan edit sekali ye ^______^ hee,
  tak cantik pon ! Baru2 belajaq hah ? "SAYA BUDAK BARU BELAJAR" hee :)



               Ni ,pon Cik Sarah edit jugakdan snap jugak picture ni:) Cik Sarah  suka snap gambaq tak tahu kenapa ?? ^_____^ hee sekarangkan orang dah pandai2 edit ! hee, gambaq tak lawa dah boley cantik lawa kan ? kan ? aaiisshhh ! muka yang banyak jerawat . dah tak de jerawat . macam2 laah aaiihh ! hee:)




                                      JUM2 tengok :)



                 Hah ! ne gambar oryginal ! Tanpa di edit hee :) ni gambar orang lain yang snap ye ! kawan Mr A

            
           Hah ? inilaaah Mr A edit :) kih2 .. Cik Sarah hanya tolong2 curi je kih2 :) nak tahu ?? sapa Mr A tuh ??jum2 nak tunjuk2 jum2 !!



  .::JENG::.

..::JENG::..



...::JENG2::...




      Hah ! inilaah Tuan punya badan yang bertukus lumus mengajar Cik Sarah !  Adoi, harap bersabaq nohh ? :)hee . "SAYA BUDAK BARU BELAJAR YEE" hee ^______^v





                   Cik Sarah guna camera ni je ~ Alahai tak mampu :( INSYALLAH ,!  suatu hari nanti saya akan beli jugak "CAMERA CANNON" tuh !hee:)










 Ppppsssssttt: Harap Mr A yang baik hati memberi saya PINJAM ye ?hee



       Suatu Hari nanti ....




                         hee:) Insyallah ! :)~









  


TERIMA KASIH ! SUKA ? LIKE ja :D

21 comments:

  1. terima kasih heee :) tengs sngt2 ya ! hee

    ReplyDelete
  2. miratun madihah terima kasih ! :P biasa2 je ~ baru belajar! tocey2 :)

    ReplyDelete
  3. cntik! suke yg smile kt kertas tu..

    ReplyDelete
  4. fathiah: heheh2 baru2 belajar je :) hee . terima kasih2 taw ? hehe tocey2

    ReplyDelete
  5. rien rose: hee ,terima kasih . heee tengs ya komen2 ye :)

    ReplyDelete
  6. minat jugak nak ada cam sndri :) tapi kena hold dlu :D

    ReplyDelete
  7. amoi : betul tu ! heheh :) minat jgak eh ? snap2 gambar ? hehe

    ReplyDelete
  8. cantik gambr.... dah follow

    ReplyDelete
  9. @yura


    hehe , terima kasih yura :)
    sayabudak baru beljar ja :D

    ReplyDelete
  10. ohhh.. orang beli dlsr biasa ikut kawan, maksud sy jenis dia. klu ramai gunanikkon. ada baik beli nikkon.. bgtu la sebaliknya.. pasal senang nak tukar pakai lens atau cuba sebelum beli sendiri.. hehehe

    ReplyDelete
  11. @ahowk orang islam

    hehehe , betul2 . cuba sebelum beli sendiri:p hehe

    ReplyDelete
  12. CANTIK!!! hehe..follow me back ya.

    ReplyDelete
  13. fuyoh.... cantik... pas ni ko blh lh editkn gmbr2 aq.hihihihihihi

    ReplyDelete
  14. bole saja :) insyallah . hihihi . ak dak hal laa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...